2 september 2011

Bara ett tips

OK, så du hjälper en av dina kompisar - en rugbyspelande irländare i samma storleksklass som du själv (ja, eller som jag då) fast sannolikt med mer muskler och definitivt med ett av Europas största och varmaste hjärtan - att flytta lite möbler under några timmar en dag.

När den här irländaren sedan vill bjuda dig på en öl senare på kvällen betyder det alltså inte en öl.

Och senare på kvällen, då du kommer ut från den indiska restaurangen ni hamnade på - "vi ska bara ta en snabb curry och kanske nån öl till maten" - och promenerar upp mot taxistolpen för att åka hem.

När samma gladlynte och härliga irländare då glatt föreslår liten snabb öl på hans stampub för att kunna be dem ringa efter taxi, ja då är det väldigt lätt att det liksom bara hamnar en (inte så) liten öl till på bardisken efter den första, utan att du har hunnit reagera.

Som sagt. Bara ett tips.

Men eftersom vi båda är ansvarsfulla familjefäder blev det inte alls så sent som man skulle kunna tro. Och förmodligen inte så farligt heller, men mer än vad jag hade förväntat mig. Om man säger. Men i morse var jag lika pigg och go och gla' som vanligt. Nästan.

Vi säger så.


En av sakerna vi flyttade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar